loader
Проверка на резултати
img
Кои сме ние?

Сий Лаб ООД - Лабораторно-диагностични изследвания

Самостоятелна медико - диагностична лаборатория Сий Лаб отваря врати през 2008 год. със седалище град Варна, бул. Република 15, ет. 1, медицински комплекс Младост.
Създадена с желание, превърнала се в място, където се правят качествени изследвания, където пациентите се посрещат и обслужват с нужното внимание.
Притежава всички необходими лицензи и сертификати за извършване на своята дейност и е с капацитет на общопрофилна клинична лаборатория, която разполага с възможности за изпълнение на широк спектър от клинично-лабораторни анализи, микробиологични и парзитологични изследвания.
Благодарение на високото качество и модерен подход, за кратък период от време, СМДЛ Сий Лаб се утвърди и наложи, предоставяйки на своите клиенти най-добрите услуги.
Поддържа висок стандарт на провеждане на клиничните проучвания при спазване изискванията на българските и международните норми.
Разполага с екип от утвърдени специалисти с богат опит в диагностичните изследвания, което е гаранция за високото качество на извършваната дейност.
Оборудвана с най - модерната апаратура, отговаряща на всички съвременни изисквания за качество, прецизност и кратки срокове на изработване на тестовете.
Изследванията се извършват платено и по договор с НЗОК.
В лабораторията е осигурена безопасна среда при извършване на тестовете, както за пациентите, така и за медицинския персонал. Използват се така наречените затворени системи за вземане на кръв с индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват на пациента удобство, защита и по-добра ефективност на пробите.
В СМДЛ Сий Лаб се извършва системен вътрешен лабораторен контрол на изследваните проби, апаратурата и диагностикумите. Лабораторията участва във циклите на Националната система за външна оценка на качеството.
Диапазонът от изследвания в лабораторията е изключително широк и непрекъснато се увеличава.
Цените на предлаганите изследвания са конкурентни и напълно достъпни. За улеснение на пациентите са разработени диагностични пакети за различни видове заболявания.
Лабораторията има договор с НЗОК за обслужване на осигурени пациенти по съответните пакети дейности.
Вашите резултати можете да получите на място и по Интернет на страницата на СМДЛ SeaLab.

img
Защо при нас

Поддържаме висок стандарт на провеждане на клиничните проучвания при спазване изискванията на българските и международните норми.

img
Вашите резултати

Вашите резултати можете да получите на място и по Интернет на страницата на СМДЛ „ SeaLab“.

img
Здравна каса

Ние работим с НЗОК с направления, както и с платени тестове