самостоятелна

медико-диагностична

лаборатория

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория Сий Лаб - Варна

Медицински центрове Бодимед в София и Пловдив

За лабораторията

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория „SeaLab“ ООД е създадена в края на 2008 година в град Варна. Тя се намира на бул. „Република“ №15, ет. 1, базирана в Медицински комплекс „Младост“. Лабораторията е модерно оборудвана с апарати последни модели на водещи фирми в лабораторната диагностика. Работи само с висококачествени консумативи. СМДЛ „SeaLab“ отговаря на всички европейски изисквания за качество и прецизност на медицинските изследвания. Използват се така наречените затворени системи за вземане на кръв. Състоят се от индивидуални комплекти за еднократна употреба, които осигуряват на пациента удобство, защита и по-добра ефективност на пробите. Ние предлагаме високо качество на обслужването, съобразено с изискванията на всеки отделен пациент. Екип от висококвалифицирани специалисти гарантира бързото и качествено извършване на изследванията, осигурява диагностична информация, подпомага при правилната интерпретация на получените резултати. Работи както с направления от НЗОК, така и платени тестове.

Цените на предлаганите изследвания са конкурентни и напълно достъпни. За улеснение на пациентите сме разработили диагностични пакети за различни видове заболявания.

Вашите резултати можете да получите на място и по Интернет на страницата на СМДЛ „ SeaLab“.

Поддържаме висок стандарт на провеждане на клиничните проучвания при спазване изискванията на българските и международните норми.

В СМДЛ „SeaLab“ се извършва системен вътрешен лабораторен контрол на изследваните проби, апаратурата и диагностикумите. Лабораторията участва във циклите на Националната система за външна оценка на качеството.

 
 
ТУК можете да проверите
Вашите резултати
X
ЕГН
ДАТА Select date